Yoga:Join me in an Endless Journey...

Bewust Ademen, Bewust Bewegen, Bewust Voelen en Bewust Denken


COACHING

Waar loop je tegenaan in je leven? Burnout, Somberheid, Verdriet, Angsten, Slapeloosheid, Onzekerheid etc? Tijdens een intakegesprek bekijken we samen de mogelijkheden en kunnen we elkaar leren kennen. Vanuit mijn achtergrond als Yoga Docent bekijk ik je hulpvraag vanuit een breed standpunt. Ik kan je helpen door met je te praten in combinatie met ademhalingsoefeningen, lichaamswerk en meditatie. Je kunt contact met me opnemen als je nog vragen hebt. Tarieven: Intake 60 minuten 30 euro, Sessie 60 minuten 75 euro of 5 sessies voor 325 euro. 


 

YOGA VOOR BEDRIJVEN 

Als onderdeel van bijvoorbeeld communicatietrainingen, leiderschap trainingen, brainstorm sessies, herorganisatie of gewoon een gezellig bedrijfsuitje, kun je mij inhuren om een yogales te geven. Ik kan een les samenstellen afgestemd op jullie wensen. Fysiek actief of vanuit een stoel of aandacht voor ontspanning of bijv juist aandacht voor energie en inspiratie. Als fijne start van de training waarbij iedereen echt wakker wordt en wordt voorbereid op het thema van de dag, of juist als afsluiter.  Neem contact op mbt de mogelijkheden. Tarieven verschillen per opdracht.


BOETSEERWERK

Mijn kinderen, yoga beoefenen, yoga onderwijzen en boetseren zijn mijn grote inspiratiebronnen. Daar waar ik tussen beweging en stilstand het meest over mezelf leer, door te kijken en te voelen, ontstaan voor mij onverwacht mooie werken en verbindingen met de wereld om mij heen. Op m'n Facebook pagina kun je informatie vinden.

https://www.facebook.com/kleienyoga1973 

Anne Roffel, Marconistraat 37, 2562 JB Den Haag, 06-25095528
www.anneroffel.com, info@anneroffel.com

 

instagram anne_roffel

 


EEN GEZONDE EN FLEXIBELE GEEST IN EEN GEZOND EN FLEXIBEL LICHAAM